kinderalimentatie-en-tremanormen Echtscheiding

Echtscheiding

Als je gaat scheiden of van plan bent om te gaan scheiden, ga je op zoek naar informatie. Door te googelen en te surfen hoop je voldoende informatie over scheiden te vinden.


Wij hebben geprobeerd om alle
informatie over scheiden en uit elkaar gaan voor je te verzamelen.  

Wil je alle
informatie rustig doorlezen zonder steeds sites over echtscheiding op te zoeken dan kun je het online en offline Echtscheidingsboek bij ons bestellen. Bij het echtscheidingsboek ontvang je gratis de online en offline berekening van de kinderalimentatie en een gratis model ouderschapsplan.

In het Echtscheidingboek staat alle informatie over scheiden en uit elkaar gaan van "online scheiden", scheiden via internet, hoe en wat vertel je de kinderen tot het berekenen van de alimentatie. Je kunt het Echtscheidingsboek downloaden zodat je altijd de beschikking hebt over alle informatie over scheiden en uit elkaar gaan. Bij het Echtscheidingsboek ontvang je gratis de rekenmodule voor de kinderalimentatie en gratis het ouderschapsplan. De hoofdstukindeling van het Echtscheidingsboek kun je vinden door op deze link te klikken.


Rustig offline de kinderalimentatie berekenen op het moment dat het jou uitkomt.


 

 BESTEL HIER


ECHTSCHEIDINGSBOEK + BEREKENING KINDERALIMENTATIE + MODEL OUDERSCHAPSPLAN
€ 17,50 De informatie en de berekening kinderalimentatie ook offline beschikbaar.STAPPENPLAN ECHTSCHEIDING € 12,50. De basis voor het verdelen en verrekenen van de goederen en de financiën bij  scheiding. Vanaf 1 april 2013 verplicht! 

Scheiden lijkt de gewoonste zaak van de wereld, maar er komt heel wat bij een echtscheiding kijken. Wanneer er kinderen bij de echtscheiding betrokken zijn dan wil je graag weten welk effect de scheiding op de kinderen kan hebben. Is er na de scheiding recht op kinderalimentatie en wat wordt de hoogte van de kinderalimentatie. Door zorgen over de financiële toekomst is het ook belangrijk om te weten of er recht is op partneralimentatie en  hoe de boedelverdeling er uit gaat zien. En ook niet onbelangrijk: wat zijn de kosten van een echtscheiding 

Om een idee te krijgen wat een echtscheiding voor jou financieel betekent, kan er er gebruik gemaakt worden van de producten van de Scheidslijn. De producten geven inzicht welke gevolgen een echtscheiding heeft voor jou, je (ex-)partner en jullie kinderen. Elke echtscheiding is uniek dus de echtscheidingsafspraken die een vriendin of een collega heeft gemaakt, hoeven niet bij jouw scheiding te passen.

In het ouderschapsplan zijn alle (verplichte) afspraken opgenomen waardoor het ouderschapsplan van de Scheidslijn.nl geaccepteerd wordt door de Rechtbanken.

 In het Stappenplan Echtscheiding komen alle zaken aan de orde waarover informatie moet worden verzameld zoals de waarde van bezittingen, schulden, ontvangen erfenissen, overwaarde van de woning enz. Nadat alle schermen zijn ingevuld, is het duidelijk hoe de boedelverdeling bij echtscheiding er uit kan zien. Het resultaat kan uitgeprint worden.

Draagkrachtberekening voor de kinderalimentatie volgens de laatste wet- en regelgeving. Inclusief de zorgkorting en een uitgebreide toelichting. Onze berekening is completer en uitgebreider dan de gratis berekeningen op andere sites. 


 

Al onze producten zijn te gebruiken bij echtscheiding en bij de beëindiging van een samenlevingsverband. 


ECHTSCHEIDINGSBOEK + BEREKENING KINDERALIMENTATIE + MODEL OUDERSCHAPSPLAN € 17,50STAPPENPLAN ECHTSCHEIDING € 12,50. De basis voor het verdelen en verrekenen van de goederen en de financiën bij  scheiding. Vanaf 1 april 2013 verplicht! 
Voor het maken van een afspraak bij ons op kantoor in Assen (Drenthe) bel 0592-301994 of mail info@bureauechtscheiding.nl
Wij werken standaard met een vrouwelijke en een mannelijke mediator omdat vrouwen anders denken dan mannen en mannen anders denken dan vrouwen. 

Elke echtscheiding is uniek. Op deze site vindt u de informatie die bij uw echtscheiding past.  


Juristen

Productinformatie';